Seminari TPK – Sessió Deleuze – ampliació

Us faig arribar un nou text Deleuze ¿Qué es el acto de creación que amplia el material que tenim per llegir. Recordeu que la propera sessió és el proper dissabte, dia 20 de febrer.

També podeu baixar un PDF sloterdijk-selec que correspon a l’autor triat pel proper mes de març (dissabte 20). Hem pensat que si us fem arribat abans el text, us podeu decidir a participar activament a la seva lectura i presentació.

A aquesta propera sessió de febrer hem de parlar de dues qüestions de caire més aviat organitzatiu.

D’una banda, caldria parlar de si es vol aprofitar la possibilitat de fer algun tipus de treball artístic com resultat del seminari. I de l’altra, el Gep21 està preparant una proposta per fer un nou seminari per l’any vinent i voldriem conèixer el vostre parer. De moment estem pensat en preparar quelcom al voltant de la idea de “L’artista davant del mirall”. Hi ha moltes imatges de autoreferencialitat al voltat de la producció artística i els seus actors i volem aprofitar aquest material per aprofondir en la idea de què pensem en realitat tot això.

A sota d’aquest post trobareu un conte que un participant del seminari, el José-Antonio, ha volgut compartir amb tots nosaltres. És un conte que porta alguns referències a la filosofia de Deleuze.

Per qualsevol pregunta, ja sabeu a on estem.

I recordeu, sisplau, que si voleu convidar a gent que pugui estar interessada al seminari, ho podeu fer alegrement, ja que el seminari és obert a tothom.

Gràcies!

Gep21

One response to “Seminari TPK – Sessió Deleuze – ampliació

  1. a mi em sembla gran idea això d’un futur seminari sobre “l’artista davant el mirall”. M’hi apunto! per una banda hi ha el tema -sempre canviant- dels referents an l’art contemporani. La mirada endins. Per l’altre, se m’acut la perspectiva àmplia -ja sortirà- de “la societat davant el mirall”. El narcicisme contemporani, l’instant, la re-presentació i tot allò. Endevant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s